MACWORLD

Foto: Apple / Beats

Apple har sukret pillen

Ikoniske Beats Pill er tilbake, bedre enn noensinne.

Publisert Sist oppdatert

Beats Pill, med sin karakteristiske form, er tilbake i en forbedret utgave som fremdeles ser like umiskjennelig ut. 

Den er redesignet både innvendig og utvendig, og skal gi både bedre lyd og økt bærbarhet, samt forberedte tilkoblingsmuligheter.

På innsiden finner vi et solid woofer basselement, og en tweeter diskant-høyttaler, og disse skal visstnok være vinklet slik at de gir bedre lyd på utsiden. Hele kroppen er 10% lettere enn forgjengeren, men samtidig støv- og vannbestandig i henhold til en IP67-rating. 

Pillen lades over USB-C (selvfølgelig), og skal kunne gi lydavspilling over et helt døgn ved full kapasitet - og kan også avgi strøm den andre veien til en (nyere) iPhone når nøden er som størst. 

Nye Beats Pill støtter kodek-formater som inkluderer lossless audio,  og er selvfølgelig kompatibel med iOS, og også Android. To enheter kan synkroniseres for stereo-effekter eller kraftigere lyd.

Og takket være støtte for Class 1 Bluetooth 5.3 så støttes FindMy Device (Finn Enheter) om du skulle ha glemt den ute i eplehagen et sted. På selve enheten vil du også finne fysiske avspillingskontroller.

Tilgjengelige farger er matt sort, rød og mattgull, og den blir tilgjengelig i Norge i løpet av sommeren til prisen av 1990 kroner hos Apple.