SOMMERKONTORET:

I BOBIL: Sommerkontoret til Mona Lysebo i Sikri kan være over hele Norge. Det blir vanligvis en skikkelig miks av kyst, fjell, by og bygd. Reiseruten er sjelden bestemt på forhånd, men følges som oftest av anbefalinger fra Yr. (Foto: Sikri)

Sommerkontor flyttes rundt omkring i Norge - med bobilen

Mona Lysebo i Sikri får ofte tips fra kundene om fine steder å besøke. Hun er fortsatt spent på hvor hun havner i år. 

Publisert Sist oppdatert

Navn og stilling:

Mona Lysebo, Marketing Manager hos Sikri.

Hva jobber du med i sommer?

I sommer ser jeg frem til å lande en del detaljer for høstens kampanjer og publisere de første arrangementene vi skal ha etter sommeren. Det blir godt å få litt rolige dager med bedre tid til å tenke kreativt og klekke ut nye ideer. 

Når du jobber med markedsføring, er det alltid noe nytt å snappe opp og alltid inspirasjon å hente fra uante settinger og situasjoner. En viktig del av sommeren er selvfølgelig også å sørge for god sommerstemning i vår sosiale kanaler.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller noe annet?

I Sikri har vi de fleste norske kommuner på vår kundeliste, og det er alltid stas å besøke kjente landemerker eller se rådhuset og kommunevåpenet til kommuner jeg vet bruker våre løsninger.

Mitt sommerkontor flyttes rundt omkring i Norge med bobilen vår, og det blir vanligvis en skikkelig miks av kyst, fjell, by og bygd. I Sikri har vi de fleste norske kommuner på vår kundeliste, og det er alltid stas å besøke kjente landemerker eller se rådhuset og kommunevåpenet til kommuner jeg vet bruker våre løsninger.

Ofte får jeg tips fra kundene våre om fine steder å besøke. Det er gjerne steder som ikke står på de typiske turistsidene, men som er minst like vakre. Den aller første bobilturen vår gikk for eksempel til Helgelandskysten, og det første øyhoppet der gikk ut til vakre Lurøy - nettopp etter anbefaling fra kunde. Det ble en magisk sykkeltur på en øy vi kanskje ellers aldri hadde tenkt på.

Vi bestemmer sjelden reiserute på forhånd, men følger som oftest anbefalinger fra Yr. Det er en utrolig luksus å ta ting på sparket og bli en ekstra dag der vi har lyst til det. Jeg er fortsatt spent på hvilke steder vi havner i år og hvem vi møter på veien - bobillivet kan være akkurat så mye eller lite sosialt som du ønsker.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Integrerte generative KI-verktøy er i daglig bruk til både søk, produksjon og remiksing av innhold. Det er heldigvis høyt prioritert hos Sikri og de andre selskapene i Spir Group at vi skal teste ut ny teknologi for å vurdere gevinster det kan gi kundene og oss. Jeg har derfor fått et par nye KI-verktøy til utprøving denne sommeren, det gleder jeg meg til!

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Jeg har som mål å bade i sjøen uansett vær og temperatur. Jeg må innrømme at jeg av og til pingler ut, men det er lite som slår et sjøbad etter en løpetur. Et par skikkelige fjellturer ønsker jeg meg hver sommer, gjerne i Rondane eller Jotunheimen.

 Ellers gleder jeg meg til luksusen med å ha nok tid og nyte lange sommerdager, som gjerne kan avsluttes sammen med gode venner og grilling på stranda.

SJØBAD: Mona har som mål å bade i sjøen uansett vær og temperatur. (Foto: Sikri)