NYTT OM NAVN:

LØST TIL FAST: Trine Harnes går fra livet som frilanser innen designledelse til livet som fast ansatt i Bouvet. (Foto: Bouvet)

Trine Harnes til designavdeling i Bouvet

Med sin brede bakgrunn innen design og ledelse skal Trine Harnes lede Bouvets tjenester innen design og styrke selskapets posisjon i bransjen, skriver selskapet i en pressemelding.

Publisert

– Jeg har jobbet i både teknologi-, design- og kommunikasjonsmiljøer, og i Bouvet får jeg alt på ett brett, sier Trine Harnes, som nå utnevnes til leder av designavdeling i Bouvet. 

Harnes har tidligere hatt ledende roller i flere anerkjente byråer som TRY APT, EGGS Design og Noa Ignite (Making Waves), har undervist og utviklet studier i design thinking ved Fagskolen og Høyskolen Kristiania, og inntil nylig vært selvstendig konsulent innen prosessledelse og designdrevet innovasjon.

Ensomt

– Jeg ville teste frilanslivet og erfare hvordan det var å stå på egne ben som designleder. Selv om det gikk rundt økonomisk, var det litt ensomt. Jeg savnet mer faglig og sosial inspirasjon, og det å være del av et tverrfaglig miljø, og det får jeg i Bouvet, sier hun.

Nå gleder hun seg mest til å blir kjent med selskapet, kundene og folka.

– Og ikke minst ta del i kulturen som jeg har hørt bra ting om. Jeg blir fort glad i folk og trives godt med å få andre til å skinne. Bouvet har et godt rykte om at de tar vare på folka sine og etter få dager i selskapet har jeg allerede kjent det på kroppen. Jeg er helt overveldet over gjestfriheten og varmen jeg har blitt møtt med. Det er kort vei til ledelsen, og folk er flinke til å dele og hjelpe hverandre. Jeg gleder meg til å ta del i dette fellesskapet, sier Harnes.