PRISVINNERNE: Espen Lønne, leder for Viju Norges forsyningskjede, er nummer fire fra høyre.

Viju hedres av NEC

Kåret til Europas beste på storskjermsløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Viju mottok prisen for sin vilje og evne til å utvikle nyskapende løsninger, ifølge pressemelding.

Utdelingen skjedde på NECs europeiske konferanse Display Trends Forum i Roma. Her diskuterte beslutningstagere, partnere og bransjepåvirkere innen visuelle teknologiløsninger sentrale trender, og fokus var på intelligente skjermer (Open Modular Intelligence), laser projeksjon, samt nye samhandlingsløsninger.

Viju fikk utmerkelsen som best på storskjermsløsninger. De andre prisvinnere var fra Tyskland, Italia, Storbritannia og Polen. I begrunnelsen for Vijus utmerkelse fremheves det at selskapet er dyktige på å bygge helhetlige og produktivitetsfremmende løsninger som støtter kundenes virksomhetsmål.

Langsiktig samarbeide

– Vi ønsker å sette nye standarder innen audiovisuell kommunikasjon og samhandling. NEC er en av partnerne som er dyktigst til å utforske muligheter for å ta frem løsninger som gir økt produktivitet og større verdi til våre kunder. Det er en stor glede å få denne utmerkelsen fra en leverandør som vi har samarbeidet med i flere tiår, sier Vijus konsernsjef Odd Sverre Østlie.

NECs Nordensjef Henrik Breda setter pris på at en av hans viktigste partnere anerkjennes for godt samarbeid og mange spennende nyskapende løsninger.

– Viju har spennende ambisjoner og mål. De jobber hardt for å bli blant de beste i verden på samhandlingsløsninger. Deres eksperter jobber iherdig for å skaffe seg forståelse og kompetanse på hvordan man best mulig støtter forretningsprosesser med audiovisuelle løsninger i digitaliseringens tid, sier han.