HEDRET: IT-direktør Torbjørn Larsen i NAV ble tildelt prisen «Årets digitaliseringsleder» av Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea, under digitaliseringskonferansen Atea Community i Telenor Arena

Digitaliseringspris til NAVs IT-direktør

IT-direktør Torbjørn Larsen i NAV, fikk prisen som ”Årets digitaliseringsleder”.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med ATEAs arrangement Community som gikk av stabelen på Telenor Arena ble Torbjørn Larsen presenter med prisen som ”Årets ditialiseringsleder”. Jobben som han tok på seg i august 2015 har blitt beskrevet som Norges mest krevende IT-jobb.

Det er liten tvil om at det var en oppgave av gigantisk format han tok på seg da han tok på seg jobben. I og med at prisen går til en leder i næringslivet som klarer å utnytte og bruke nytteverdien som ligger i å digitalisere en bedrift, må Larsen tydeligvis ha lykkes over all forventning.

- Det er naturligvis en stor ære å motta denne prisen. Vi står midt i en viktig omstilling og vi føler at vi får det til på en god måte. Da er det veldig hyggelig å se at arbeidet vårt blir lagt merke til og satt pris på. Jeg leder en offensiv og løsningsdyktig IT-organisasjon som tør å tenke nytt. Nå begynner vi å se de første resultatene, men jobben er på ingen måte ferdig, sier Larsen.

I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at «Larsen har modig og tydelig tatt tak i en etat med stort potensiale og en viktig samfunnsaktør som berører en stor del av befolkningen. Torbjørn har vist seg som fremoverlent og optimistisk og de initiativene han har tatt har allerede satt tydelige spor i NAV. Sluttbrukerperspektivet i systemutviklingen endrer og støtter NAV i arbeidet med å sette brukeren i sentrum.»

Det var administrerende direktør i Atea Norge, Michael Jacobs, som overrakte årets pris til Larsen.