OMSTILLER I SVERIGE: Jørgen Jakobsen i CSC skal hjelpe Telenor til å omstille det digitale Sverige. (Pressefoto)

Telenors digitale omstilling i Sverige

CSC blir en viktig partner for Telenor tilknyttet den digitale omstillingen i Sverige. Det skal være en av CSCs største avtaler i regionen.

Publisert Sist oppdatert

CSC kunngjorde nylig utvidelse av samarbeidet med Telenor i Sverige med ytterligere fire år, med mulighet til å forlenge avtalen i ytterligere to år. Det betyr at CSC vil være en viktig partner for Telenor tilknyttet den digitale omstillingen i Sverige.

CSC vil bistå telekommunikasjonsselskapet med å tilpasse seg et raskt skiftende marked. Som en del av den nye multimillionavtalen vil CSC bistå med it-infrastruktur, skytjenester og applikasjonsforvaltning til Telenor i Sverige.

- Vi er svært glade for å utvide vårt samarbeid med CSC, og ser frem til arbeidet fremover. Telenor opplever en spennende tid med vår digitale transformasjonsreise. Et sterkt partnerskap er av avgjørende betydning for oss fremover, sier Ulrica Holmgren, kommunikasjonssjef i Telenor Sverige.

Telenor er store i Sverige, med om lag 1.900 ansatte lokalt. Selskapets nettverk når 99 prosent av Sveriges befolkning, med ca 2,5 millioner mobilabonnenter, 639.000 bredbåndskunder og en halv million TV-kunder.

- Telenor tar kundene over til neste nivå i sine digitale liv med høyhastighetstilkobling og overlegen service. Vi er derfor veldig stolte over nok en gang å bli utnevnt som partner av Telenor Sverige. Vi har alltid satt behovene til våre kunder først, noe som gjenspeiles av våre lange og solide kunderelasjoner, sier Jørgen Jakobsen, daglig leder for Norden og Baltikum i CSC.

Den nye avtalen med Telenor Sverige, som tiltrer fra 1. januar 2017, anses å være en av CSCs største it-kontrakter for Norden og Baltikum.