JORD TIL SKY: Martin Lippert er CEO i selskapet som nå blir hetende GlobalConnect. Det nye navnet skal gjenspeile at selskapet forbinder mennesker og teknologi i en global verden. (Foto: GlobalConnect)

Broadnet skifter navn til GlobalConnect

Den norske fiber- og datasenterleverandøren Broadnet skifter navn til GlobalConnect, og peker samtidig en ny kurs.

Publisert Sist oppdatert

Broadnet ble kjøpt av EQT Infrastuktur 10. april 2018 og slått sammen med dansk/tyske GlobalConnect 13. september samme år. Broadnet/GlobalConnect har således allerede etablert seg som en stor, nordeuropeisk leverandør innen fiberbasert datakommunikasjon og datasentertjenester. Nå har tiden kommet til å lansere en felles merkevare, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Det midlertidige navnet Broadnet/GlobalConnect blir forenklet til GlobalConnect. Forenklingen er i tråd med selskapets strategi.

– Vi skal forenkle kundenes digitale reise gjennom nye, innovative løsninger. Målet er at kundene raskere får realisert sine digitale ambisjoner, sier Martin Lippert, CEO i GlobalConnect, i meldingen.

Fra jord til sky

Det nye GlobalConnect peker samtidig en ny kurs, som inkluderer både en vekststrategi og en rekke nye løsninger – fra jord til sky.

Lippert understreker at selskapets ambisjoner både omfatter måten GlobalConnect samhandler med kundene sine på, i tillegg til selskapets tilbud av tekniske løsninger. Leveransene skal fremdeles skje på trygg infrastruktur gjennom fiber selskapet selv eier. Selskapet skal vise vei i «teknologi-jungelen» ved å tilby nye verktøy og helhetlige løsninger.