GLADE: Gjengen i Bspoke er fornøyde med å være på toppen i Great Place to Work-kåringen for europeiske virksomheter. (Foto: Bspoke)
GLADE: Gjengen i Bspoke er fornøyde med å være på toppen i Great Place to Work-kåringen for europeiske virksomheter. (Foto: Bspoke)

Disse er kåret til Europas beste arbeidsplasser

Flere norske aktører er representert på listen.

Etter et staselig arrangement i Venezia i går, har årets liste over gode arbeidsplasser i Europa blitt offentliggjort. Det er kåringen "Great Place to Work Europe", der hele 16 norske selskap er representert.

I den multinasjonale kategorien finner vi it-selskapene Sopra Steria, Cisco og Deloitte. For selskap med en størrelse mellom 50-499 ansatte har Mnemonic inntatt en fjerdeplass, og lenger nede på listen er Fotoware og Dware Consulting. I den minste kategorien, for firma med mellom 10-49 ansatte, har Bspoke inntatt en sjetteplass.

Great Place to Work

Listen over Europas beste arbeidsplasser er basert på konfidensielle undersøkelsesdata som representerer 1,4 millioner ansatte fra over 3000 selskaper, i 37 land i Europa. Denne vurderer ansattes opplevelser av tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap. For å bli anerkjent som den beste i Europa, må selskaper først rangere høyest på de nasjonale listene til Great Place To Work over de beste arbeidsplassene over hele regionen.

– Det er selvfølgelig utrolig stas å få en internasjonal anerkjennelse for innsatsen våre medarbeidere legger ned for å skape en god kultur på arbeidsplassen. De ansatte er kjernen av alt vi gjør her i bspoke, og er vår aller viktigste ressurs. Denne anerkjennelsen er de ansattes fortjeneste, som hver eneste dag bidrar til å forme firmaet og valgene vi tar sammen, sier Henrik Holum, daglig leder i Bspoke i en pressemelding.