DISTRIBUSJONSAVTALE: Commax-direktør Geir-Rune Dyrseth og Gunnar Lindstøl, administrerende direktør i Buypass inngår avtale om nordisk distribusjon av autentiserings-løsningen Buypass Code. (Pressefoto)

Buypass og Commaxx inngår distribusjonsavtale

Commaxx blir distributør av mobil to-faktor autentiseringsløsning i Norge og resten av Skandinavia.

ID-leverandør Buypass inngår en distribusjonsavtale med distributøren Commaxx. Commaxx blir distributør av to-faktor autentiseringsløsningen Buypass Code. Klsningen brukes på mobiltelefoner. 

Commaxx har et etablert forhandlernettverk i Norge, Sverige og Danmark, og målet med avtalen er økt distribusjon i Norge og resten av Skandinavia for sikkerhetsproduktet.

- Vi har valgt Commaxx som distributør av Buypass Code, og ser det som en god modell for å drive effektivt salg og markedsføring av løsningen nasjonalt og internasjonalt, sier administrerende direktør Gunnar Lindstøl i Buypass i en melding.

Commaxx får på sin side et nytt tilbud i sin portefølje, komplementerende med øvrige relaterte produkter.

- Buypass har allerede mange store kunder i Norge, og sammen skal vi videreutvikle markedet og bygge opp partnerkanalen. Det er spennende at Buypass har nordiske ambisjoner og vi ser fram til et godt samarbeid, også med våre kontorer i Sverige og Danmark, sier administrerende direktør Geir-Rune Dyrseth i Commaxx.

Buypass har levert løsninger for elektronisk identifikasjon siden 2001, e-signatur og betaling. Selskapet har omlag 2,2 millioner kunder i Norge, og eies i fellesskap av Evry og Norsk Tipping.