FORFREMMET: Eric Riiber blir salgsdirektør i Canon Norge. (Foto: Canon)

Eric Riiber ansatt som salgsdirektør i Canon

Eric Riiber (37) er ansatt som ny salgsdirektør for direktesalgs-kanalen til Canon Norge som består av ni regionskontorer.

Riiber kommer fra stillingen som daglig leder på kontoret til Canon på Romerike hvor han har jobbet i seks år. Han tiltrer 1. juni i sin nye stilling og blir en del av ledergruppen, skriver Canon i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å være del av et selskap som satser på karriereutvikling og setter stor pris på at jeg nå får denne muligheten. Jeg trives veldig godt i selskapet – og ser frem til å starte for fullt i ny stilling med spennende oppgaver. Canon Norge har hatt en veldig god utvikling i direktesalgs-kanalen de siste årene og vi leverer resultater vi er svært stolte av.

– Som leder for en av Canon Norge sine regioner de siste seks årene har jeg lært mye om hva som kreves for å lykkes. Fokuset blir å jobbe tett med øvrige ledere og være en god sparringspartner for videre suksess i kanalen, sier Eric Riiber i pressemeldingen.

– Eric har gjennom mange år i Canon Norge opparbeidet seg erfaring fra både direkte- og indirektekanalen, og han har god forståelse og erfaringer med våre kanalstrategier. Videre har han også erfaring fra markedsavdelingen både innen produktledelse og «channel marketing», sier administrerende direktør Erik Mikalsen hos Canon Norge.