AVTALE: Capgemini vant kontrakten etter en konkurranseutsatt anbudsprosess. (Foto: Vår Energi)

Capgemini og Vår Energi signerer avtale

Skal bistå oljeselskapet med digital transformasjon.

Publisert Sist oppdatert

Capgemini har signert en ny kontrakt med olje- og gasselskapet Vår Energi. Avtalen gjelder bistand til Vår Energis digitale transformasjonsprogram og inkluderer rådgivning, utvikling og leveranse av digitale tjenester.

Capgemini vant kontrakten etter en konkurranseutsatt anbudsprosess. Ifølge Capgemini selv skal de ha blitt valgt på grunn av sin betydelige erfaring og ekspertise innen digital transformasjon, sterk lokal tilstedeværelse, kompetanse innen olje- og gassektoren og et økosystem av teknologipartnere.

Gjennom partnerskapet vil Capgemini hjelpe Vår Energi med å akselerere sin digitale transformasjon i tråd med forretningsmessige mål, heter det i en pressemelding fra Capgemini.

– Vi er veldig glade for at Vår Energi har valgt Capgemini som sin langsiktige partner på digitalisering. Dette partnerskapet vil bidra til å realisere Vår Energis digitale visjon, og derigjennom bidra til sikker drift og økt konkurranseevne, sier Jens Middborg, administrerende direktør i Capgemini i Norge, i meldingen.