LEVERER: – Vi er meget glade for at Equinor har fornyet sin tillit til oss som strategiske partner, sier norgessjef i Capgemini, Jens Middborg. (Foto: Capgemini)

Jens Middborg blir ny leder for Capgemini

Jens Middborg er blitt utnevnt til ny leder for Capgemini i Norge. Han etterfølger Anil Agarwal som nylig ble utnevnt til leder for Capgemini i Skandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Jens Middborg har over 20 års erfaring fra IT-, konsulent- og olje & gass-bransjen. Som senior teknologi executive, har Jens lang og bred erfaring fra salg og ledelse, outsouring / offshoring leveranser og selskaps- og forretningsrådgivning; fra operasjonell til taktisk og strategisk. Han er utdannet innen datavitenskap og økonomi ved universitetet i Stavanger. Han begynte sin karriere i Capgemini tilbake i 2006. Siden den gang har han med stor fremgang innehatt ulike roller innen salg og toppledelse.

– Capgemini i Norge er godt posisjonert for å hjelpe virksomheter med sin digitale transformasjon, slik at de skal vinne markedsandeler både nå og i fremtiden. Nå investerer vi i det skandinaviske markedet og har som ambisjon å bli markedsledende i vår bransje, sier Jens Middborg, ny leder for Capgemini i Norge.