BÆREKRAFT: Med fartstid i både olje- og vindbransjen er Kjersti Ekeland Bjurstrøm klar for jobben i Cegal. (Foto: Cegal)

Cegal ansetter produktdirektør for å styrke fornybarsatsingen

Cegal har ansatt Kersti Ekeland Bjurstrøm som ny produktdirektør.

– Jeg gleder meg til å begynne i Cegal og til å bidra til at selskapet etablerer seg som det ledende teknologiselskapet i energisektoren. Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra forretnings- og produktutvikling for å styrke Cegals løsninger til energi-industrien. Jeg har også et sterkt ønske om å bidra til det grønne skiftet og støtte kunder i overgangen til mer bærekraftig energiproduksjon, sier Kersti Ekeland Bjurstrøm, i en pressemelding.

Ekeland Bjurstrøm kommer fra vindkraftteknologi selskapet WindSim og vil spille en viktig rolle i Cegals satsing på løsninger innen fornybar energi. Hun er utdannet innen industriell matematikk fra NTNU i Trondheim. I Cegal blir hun en del av toppledergruppen.

– Jeg er stolt og glad for at Kersti Ekeland Bjurstrøm starter hos oss. Hun har lang erfaring fra energiselskaper, både olje/gass og fornybar energi. I Cegal får hun en nøkkelrolle i vår satsing på produkter og løsninger for fornybar energi og det grønne skiftet, sier konsernsjef Dagfinn Ringås i Cegal.

Ekeland Bjurstrøm blir ansvarlig for Cegals Products Business Unit, og for å utvikle ledende produkter og tjenester for energibransjen. Hun starter i Cegal i uke 19.