AVTALE: CGIs administrerende direktør er glad for avtalen som er tegnet med nettleverandøren Elvia, Norges største. (Foto: CGI).

Nettleverandør går for CGI

Elvia har valgt CGI som leverandør av ny IT-løsning for avregning, fakturering og reskontro.

Publisert Sist oppdatert

Moduler fra CGIs IS Suite levert som en tjenesteleveranse, skal hjelpe Elvia med å digitalisere sine kjerneprosesser for avregning, fakturering og oppfølging av kundereskontro.

CGI er et internasjonalt selskap med 76.000 medarbeidere fordelt på 40 land, verden over. I Norge har CGI 750 ansatte på åtte lokasjoner. CGI har snart 40 års erfaring fra kraft- og energimarkedet der selskapet utvikler, vedlikeholder og supporter kundesystemer til energibransjen.

1. januar 2020 fusjonerte Hafslund Nett og Eidsiva Nett og etablerte ett felles selskap, Elvia. Det er nå Norges største nettselskap og står for strømforsyning til over 2 millioner mennesker i Oslo, Viken og Innlandet.

– Det er veldig gledelig at Elvia valgte oss som leverandør til deres nye avregningsløsning. Vi har snart 40 års bransjeerfaring og er den ledende leverandøren av IP-løsninger til energibransjen i Norge, sier Kenneth Lyford, administrerende direktør CGI Norge.