FARTSTID: Karianne Hoel har over 30 års erfaring i it-bransjen. Nå blir hun leder i CGI Norge, hvor hun har hatt en rekke ulike roller tidligere. (Foto: Nicolas Tourrenc)

Karianne Hoel er ny leder for CGI i Norge

Hun tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Publisert Sist oppdatert

Karianne Hoel er utnevnt til å lede it- og forretningsrådgivningselskapet CGIs virksomhet i Norge.

Hoel har over 30 års erfaring fra it-bransjen, med ekspertise innenfor forretningsutvikling, resultatstyring og personalledelse.

I løpet av sin karriere har Hoel hatt en rekke roller i ulike it-selskaper, inkludert lederstillinger i Acando Norge, som ble kjøpt av CGI i 2019. I sin siste stilling, som leder for CGIs forretningsenhet Global Technology Operations, hadde Karianne ansvaret for å levere applikasjons- og infrastrukturtjenester til CGIs norske kunder.

– Jeg er takknemlig for tilliten CGI har vist meg, og er svært motivert for å fortsette å bygge selskapet sammen med mine fantastiske kolleger, slik at vi kan fortsette å støtte våre kunder i deres digitaliseringsreise ved å dra nytte av CGIs lokale og globale kompetanse, sier Hoel om sin nye rolle.

– Vi ønsker å være i front av en bransje i rask utvikling ved å tilby innovative løsninger som driver digital transformasjon for våre kunder, og hjelper dem med å oppnå sine forretningsmål. Jeg ønsker også å være en pådriver for større mangfold i bransjen vår. For meg er mangfold en avgjørende faktor for å bygge en sterk kultur med velfungerende team, fortsetter hun.

– Vi er begeistret for at Karianne skal lede CGIs virksomhet i Norge og ser frem til hennes lederskap for å drive selskapets fortsatte vekst. Karianne er en erfaren og talentfull leder med veldokumentert evne til å bygge solide team og levere sterke resultater, sier Torsten Strass, president for CGI Scandinavia Central Europe, i en pressemelding fra selskapet.

Karianne Hoel tiltrer stillingen som leder for CGI i Norge umiddelbart.