VELGER OFFICE 365: Taleintegrasjon gir kostnadsreduksjon og bedre samhandling, mener Trond Brasetvik i Rapp Marine.
VELGER OFFICE 365: Taleintegrasjon gir kostnadsreduksjon og bedre samhandling, mener Trond Brasetvik i Rapp Marine.

Telehusets hittil største avtale

Rapp Marine valgte Office 365 til alle sine lokasjoner globalt.

Publisert Sist oppdatert

Rapp Marine er blant verdens ledende leverandører av dekksmaskineri til skips- og oljeindustrien, med hovedkontor i Bodø og avdelinger i Bergen, Rubbestadnes, Serbia, Skottland og USA, forteller en pressemelding. Valget falt på Office 365-løsningen fra Telehuset Bodø da selskapet var på jakt etter en god og kostnadseffektiv kommunikasjonsplattform for de drøyt 300 ansatte.

- Da Telehuset Bodø foreslo Telenor med Office 365 og taleintegrasjon, så vi muligheter for kostnadskutt og bedre samhandling. PC-kommunikasjon har mange fordeler. Man ser med en gang om mottakeren er tilgjengelig, og kan ringe eller sende en melding så lenge du har mobildekning eller internettilkobling, sier it-konsulent Trond Brasetvik i Rapp Marine.

347 lisenser

Telenors Office 365-løsning åpner for chat, video og samtaler fra ett grensesnitt, der Office er inkludert. Nylig er det blitt mulig å velge hvilke ansatte som skal ha taleintegrasjon, dvs. ringe og motta samtaler via internett.

Rapp Marine har valgt dette for alle ansatte i Norge. Totalt har Telehuset Bodø levert og bistått med implementering av 347 Office 365-lisenser globalt – kjedens største enkeltleveranse så langt. Avtalen omfatter også support.

- Tidligere hadde Rapp Marine egne servere i USA, Skottland, Serbia og Norge. Ved å flytte alt opp i skyen sparer selskapet både tid og penger. Løsningen har meget høy oppetid og fungerer alltid overalt, forteller Ludvig Hallén i Telehuset Bodø.

-- Fra å levere hovedsakelig mobiltelefoni og tilhørende utstyr, har Telehuset etablert en sterk posisjon som totalleverandør av effektive mobilitets- og samhandlingsløsninger i SMB-markedet, sier kjedeleder Espen Takla i Telehuset.