PODCAST

PODCAST: Lasse Ruud fra Ayfie utforsker hvordan kunstig intelligens kan revolusjonere tilgjengeligheten og innsikten i store datamengder. (Foto: Digitaliseringspådden)

Snakk om dine egne data med ChatGPT

I denne engasjerende episoden av Digitaliseringspådden gir Lasse Ruud fra Ayfie innsikt i bruk av avanserte søkemetoder i egne data og integrasjonen av ChatGPT for å destillere essensen fra informasjonen.

Sammen med programlederen Jens Christian Bang utforsker de hvordan denne teknologien potensielt kan revolusjonere tilgjengeligheten og innsikten i store datamengder. Episoden gir lytterne en innsikt i hvordan AI i praksis kan tas i bruk i private og offentlige foretak. Lytt med for å få en grundig forståelse av bruken av AI-algoritmer i virkeligheten.

Digitaliseringspådden

Snakk om dine egne data med ChatGPT, Lasse Ruud fra Ayfie

December 15, 2023

Jens Christian Bang

I denne episoden av Digitaliseringspådden er Lasse Ruud fra Ayfie gjest hos programleder Jens Christian Bang. Lasse deler sin erfaring med å integrere søkeresultater fra egne data med ChatGPT. Episoden utforsker hvordan denne tilnærmingen gir beslutningstakere muligheten til å kommunisere direkte med data, effektivt hente ut relevant informasjon og dermed fatte bedre informerte beslutninger til samfunnets fordel. Lytt for å få innsikt i hvordan denne innovative tilnærmingen fungerer i praksis.