NYE LØSNINGER: Logpoint integrerer selskapets SOAR-sikkerhetsløsning med ChatGPT. - Det er spennende å gi kundene mulighet til å utforske ny teknologi for å redusere arbeidsmengden, sier Edy Almer i Logpoint. (Foto: Logpoint)

Lar kundene prøve ChatGPT for å øke sikkerheten

Logpoint lar kundene eksperimentere med den nye teknologien i sikkerhetssammenheng.

Sikkerhetsleverandøren Logpoint ønsker at brukerne skal kunne undersøke potensialet ChatGPT har for økt cyber-sikkerhet.

- Det er spennende å gi kundene mulighet til å utforske ny teknologi som ChatGPT for å redusere arbeidsmengden. Å henge med på teknologitrender er avgjørende for å forstå hvordan vi kan fortsette å forbedre cyber-sikkerheten, sier Edy Almer, Logpoints produktsjef for Threat Detection og Incident Response, i en pressemelding fra selskapet.

Tidsbesparende

Logpoint SOAR automatiserer undersøkelsen av sikkerhetshendelser, og løsningen har verktøy som sikkerhetsanalytikere kan bruke for å automatisere responsen på hendelser. Sikkerhetsløsningen har også en rekke forhåndsinnstilte playbooks, i tillegg til mulighet for å utvikle spesialtilpassede playbooks som automatiserer registrering av hendelser og prosesser for å håndtere dem.

Den nye ChatGPT-integrasjonen gjør at kundene kan undersøke hvordan SOAR-playbooks kan brukes med ChatGPT for å forbedre cyber-sikkerheten.

- Våre kunder vil alltid utforske ny teknologi og ChatGPT er ikke noe unntak. Den nye integrasjonen skal gjøre det mulig å teste om teknologien kan redusere tiden det tar å lage en hendelsesrapport, som er lovpålagt i Europa, USA og Asia. Dette kan potensielt spare sikkerhetsanalytikere for mye tid, sier Christian Have, CTO i Logpoint, i meldingen.