NY PARTNERSTATUS: Torstein Holtan Håvardsrud (t.v.) og Jørn Nygaard er godt fornøyd med Dulrams nye partnerstatus.
NY PARTNERSTATUS: Torstein Holtan Håvardsrud (t.v.) og Jørn Nygaard er godt fornøyd med Dulrams nye partnerstatus.

Dulram får fire stjerner hos Check Point

Dulram har utvist lojalitet over lang tid, og har nå fått høyeste sertifisering og partnerstatus hos Check Point i Norge.

Dulram forteller i en pressemelding at de har oppnådd 4-stjerners partnerstatus hos Check Point. – Utmerkelsen er både viktig og svært motiverende, uttaler Torstein Holtan Håvardsrud, administrerende direktør i Dulram AS i pressemeldingen.

Et av landets beste fagmiljøer

En 4-stjerners status forteller at Dulram er et av landets beste fagmiljøer innen Check Point. Dette skal ifølge pressemeldingen gi kundene bedre leveranser, både gjennom priser, kompetanse og oppmerksomhet. – Dulram har utmerket seg som en svært kompetent partner med stort fokus på kundetilfredshet, kommenterer Jørn Nygaard, Country Manager Check Point Software Technologies Norway AS.

Dulram er har som leverandør av it-løsninger fokusert spesielt på sikkerhet. Bedriften har 27 ansatte med hovedkontor i Drammen. De hadde i 2017 en omsetning på cirka 82 millioner kroner. 

– Dulram har utvist lojalitet over lang tid, og har jobbet målbevisst for å oppnå sertifiseringen som er det høyeste partnernivået i Norge. En 4-stjerners partnerstatus sikrer optimal kvalitet i hele leveransen, fra Check Points produkter, til løsningsvalg og implementering inn mot kunde, sier Nygaard.