SOMMERKONTORET:

FRA FJELLENE: Christen Seeberg, Deputy Country Manager i Salesforce, blir kjent med ny familie fra en spennende og ukjent kultur i sommer. Det blir ikke bare fritid, Seeberg skal også jobbe litt. Blant annet ved å benytte Slack med den integrerte AI-løsningen Einstein Copilot. (Foto: Salesforce)

Jobber fra mobilen – i Kirgisistan

I Salesforce jobber de etter visjonen "Success from anywhere". Dermed kan Christen Seeberg, Deputy Country Manager for Salesforce Norge, kombinere både jobb og fritid når han besøker familien til svigerdatteren i det sentralasiatiske fjellandet Kirgisistan.

Navn og stilling:

Christen Seeberg. Deputy Country Manager for Salesforce Norge

Hva jobber du med i sommer?

Selge kundebehandlingssystemer (salg, service, marketing, commerce, AI, analytics, etc.) til innovative, norske bedrifter.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

Jeg jobber fra det sentralasiatiske fjellandet Kirgisistan med mobiltelefonen som verktøy. Vi besøker familien til svigerdatteren vår, som er halvt kirgisisk. I Salesforce jobber vi etter visjonen "Success from anywhere", så i sommer får jeg kombinert både jobb og fritid.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Jeg bruker Salesforce sin samhandlingsplattform Slack med den integrerte AI-løsningen Einstein Copilot. Den finner frem anbefalt tekst, oppsummerer hva som har skjedd med kundene den siste uken, og hjelper meg til å utføre aktivitetene som gir best mulige resultater.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

Blir kjent med ny familie fra en spennende og ukjent kultur – råkult!

Jeg jobber fra det sentralasiatiske fjellandet Kirgisistan med mobiltelefonen som verktøy.