NORGESSJEF: Tom Ekevall Larsen skal lede Office Management i Norge.

Office Management kjøper Cillion

Skaffer seg landsdekkende forhandlernett.

Publisert Sist oppdatert

Med oppkjøpet av Cillion fortsetter Office Management sin ekspansjon i Norden og øker tilstedeværelsen i det norske markedet, ifølge en pressemelding.

Cillion er et salgs- og serviceselskap i Oslo, som tilbyr det norske markedet tjenester og produkter innen print, dokumenthåndtering, digital signage og IT-drift. Selskapet har egen direktesalgs- og service avdeling i Oslo og Akershus området, i tillegg til distribusjon mot forhandlere i resten av Norge. Selskapet har 32 ansatte i Oslo og hadde en omsetning på over 90 millioner kroner i 2015.

Solid kundebase

-- Dette er et naturlig steg mot å bli den ledende helhetsleverandøren innen IT, dokumenthåndtering og kommunikasjon Norden. Cillion er et av de større selskapene innen dokumenthåndtering i Oslo, og i tillegg vil de ta med seg en solid kundebase. Dette medfører en solid vekst både i markedet og en strategisk tilvekst for Office Management i Norge, sier Mats Ågren, administrerende direktør for Office Management.

-- Jeg er veldig glad for at vi nå blir en del av Office Management. Dette kommer til å gi våre kunder og ansatte tilgang til nye og spennende produktområder, og sammen får vi enda bedre mulighet til å fortsette vår vekst i markedet”, sier administrerende direktør i Cillion, Tom Ekevall Larsen.

Cillion vil bli integrert i Office Management i løpet av høsten og Ekevall Larsen vil lede virksomheten i Norge.