IT-BRANSJEN:

FORNØYD: Tor Lambrecths, daglig leder i Conscia Norge.

Styrker posisjonen innen cybersikkerhet og observabilitet

Conscia Norge har oppnådd status som Splunk Elite Partner.

Splunk er kjent for sin SIEM-plattform, som er bygget for å analysere og visualisere enorme mengder data fra alle typer it-systemer og -infrastruktur. Denne plattformen gir innsikt i ytelse, sikkerhet og drift i sanntid, noe som muliggjør rask deteksjon og respons.

Nå som Conscia har oppnådd status som Splunk Elite Partner, i tillegg til Cisco Gold Partner-status, er selskapet godt rustet til å tilby gode teknologiløsninger:

- Conscia er en ledende partner innen Cisco-teknologi i Norge og Europa, og det er derfor naturlig for oss å gjøre en storsatsning på Slunk da oppkjøpet ble kjent tidligere i år. I løpet av kort tid har Conscia oppnådd Elite partnerstatus og den nødvendige kompetansen og erfaringen for å kunne levere til store og komplekse Splunk-miljøer. Vi har tro på Ciscos markedsledende visjon rundt Observabilitet og verdien det kan tilføre våre kunder gjennom datainnsikt og synlighet, og vi ser frem til å bistå dem i tiden fremover med å få maksimalt ut av løsningen, sier Tor Lambrecths, daglig leder i Conscia Norge AS, i en melding fra selskapet. 

- Vi ønsker Conscia Norge velkommen som Splunk Elite-partner. Ved å kombinere Conscias ekspertise innen nettverks- og infrastrukturløsninger med Splunks kraftige analyseverktøy, vil vi sammen dekke våre felles kunders behov for digital endring, digital forretningsutvikling og sikkerhet. Vi er to selskaper som har kundenes behov i fokus og våre kunder kan forvente økt synlighet og sikkerhet, samt muligheten til å hente verdifull innsikt fra sine data, med en helhetlig og skreddersydd tilnærming, sier Robin Khullar, som er Group Vice President EMEA North i Splunk.