STOLT: Tor Lambrechts i Conscia Norge har ambisjoner om å komme i toppsjiktet blant Cisco-partnerne. (Foto: Conscia)

Conscia gullsertifiseres

Blir fjerde Cisco Gold-partner i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Norske Conscia har oppnådd status som Cisco gull-partner og tilfredsstilt strenge kriterier innen nettverkskompetanse, service, kundestøtte og kundetilfredshet, ifølge pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med å oppnå denne sertifiseringen. Conscia er med dette gull-partner i Norge, Sverige og Danmark og har et av de sterkeste kompetansemiljøene på Cisco i Norden, sier daglig leder Tor Lambrechts i Conscia Norge, som ser den nye statusen som en viktig milepæl mot målet om å bli en av de beste Cisco-partnerne i det norske markedet.

Han forteller at Conscia Norge ble etablert gjennom oppkjøpet av Pundit Networks tidligere i år, og at det har krevd en betydelig innsats å gjennomføre denne sertifiseringen på så kort tid.

– Jeg er svært stolt av hva vi har prestert som organisasjon. Vi ser frem til å nyte fordelene av vår nye status, samt å gi ytterligere verdi for nye og eksisterende kunder, sier Lambrechts videre.

Fire teknologiområder

Cisco Channel Partner Program gir et rammeverk til partnerne slik at de kan utvikle kompetanse innen salg, teknologi og livssyklustjenester som kreves for å levere Cisco-løsninger til sluttkunder. Via programmet anerkjenner Cisco en partners ekspertise i utrulling av tjenester innen avanserte teknologier og tjenester.

Som Cisco Gold Certified Partner, har Conscia tilfredsstilt kravene som stilles til kompetanse på tvers av flere teknologiområder. Conscia har oppnådd spesialiststatus innen enterprise nettverk, sikkerhet, service og datasenter og har også integrert Cisco Hybrid IT, salg av skyløsninger og tilhørende tjenesteleveranser som en del av sin portefølje.

Cisco gullsertifisering gir Conscia tilgang til omfattende salgs-, teknisk- og produktlivssyklusopplæring, samt støtte.

– Gratulerer så mye til Conscia - som på svært kort tid har klart å tilfredsstille strenge kriterier innen nettverkskompetanse, service, kundestøtte og kundetilfredshet. Med Conscia på plass i Norge vil dette gi et enda bedre tilbud til våre norske kunder, sier Trine Strømsnes, som er fungerende administrerende direktør for Cisco Norge