STOLT, NY SJEF: Eivind Hauglie-Hanssen, administrerende direktør i Datametrix, er begeistret for at selskapet vant hele syv priser under Ciscos årlige partnerdag i Oslo. (Pressefoto)
STOLT, NY SJEF: Eivind Hauglie-Hanssen, administrerende direktør i Datametrix, er begeistret for at selskapet vant hele syv priser under Ciscos årlige partnerdag i Oslo. (Pressefoto)

Prisdryss til Datametrix

Datametrix kom hjem fra Cisco Partner Day i Oslo med syv nye priser, "inkludert propell" og flere nettsky-priser.

Cisco arrangerte nylig "Cisco Partner Day" på Radisson Blu i Oslo. Representanter fra Telenor-selskapet Datametrix var selvsagt til stede. 

Datametrix er Cisco Gold Partner, og har tradisjon med å opprettholde og oppfordre sine medarbeidere til å sertifisere seg på teknologi som selskapet leverer og støtter. Cisco er naturlig nok en viktig del av dette.

- Kompetanse på riktig teknologi er nøkkelen for å levere løsninger kunden trenger, sier Eivind Hauglie-Hanssen, administrerende direktør i Datametrix.

Hauglie-Hanssen overtok direktørstolen i januar i år da Svein Lerkerød forlot selskapet etter 19 år i selskapet.

Seks ganger årets partner

Datametrix ble kåret til årets partner i kategoriene Cisco Enterprise Partner, Cloud Service Management Program Partner, Cisco Cloud Builder Partner, Cisco Collaboration Partner, Cisco Service Provider Partner og Cisco Capital Partner.

- At vi i år tok hjem flest priser av alle er stor tillitserklæring til våre dyktige medarbeidere. Ciscos løsninger og teknologi har vært kjernen i vår virksomhet de siste to tiårene, sier Hauglie-Hanssen.

Spesielt synes han Enterprise Partner og Cloud Service Management Program Partner er spesielt gjeve.

- De siste par årene har vi investert tungt i å bygge skytjenester for å kunne tilby hele spekteret av løsninger kundene har behov for, kommenterer Hauglie-Hanssen.

Personlig propell-pris

Foruten de seks partner-prisene til selskapet, ble også medarbeider Erik Midthun tildelt en personlig pris - "Årets propell".

Midthun har jobbet i Datametrix i åtte år, og er i dag produktsjef for mobilitetsløsninger i selskapet.