BLIR ADM.DIR.: Tidligere COO og partnerdirektør Trine Strømsnes, har nå tatt over lederstolen i Cisco Norge.

Ny administrerende direktør i Cisco Norge

Trine Strømsnes har vært fungerende administrerende direktør i Cisco Norge siden januar, og er fra 25. mars selskapets nye leder.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at Sven Thaulow forlater Cisco Norge til fordel for nye utfordringer. Trine Strømsnes inntok da rollen som fungerende administrerende direktør i selskapet. Nå har hun tatt over roret på permanent basis. 

Før hun ble tilsatt i stillingen som fungerende administrerende direktør, var hun COO i Cisco Norge og hun har flere ganger blitt trukket frem som en av Norges fremste it-kvinner. Tidligere har Strømsnes også vært leder for Ciscos forretningsutvikling innen helse i Europa, Midtøsten og Afrika.

– Jeg er naturligvis veldig glad og stolt over at jeg får denne muligheten. Cisco er et fantastisk sted å jobbe, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med alle her på Lysaker, våre partnere og kunder, sier Strømsnes, i en pressemelding fra selskapet.

– For å utvikle morgendagens løsninger, må vi fokusere enda mer på verdien vår teknologi gir. Vi skal ikke bare selge teknologi som et produkt, men vi skal selge tjenester som skaper verdi for våre partnere og kunder. Dette blir et viktig fokus for meg i tiden som kommer, for jeg ønsker at Cisco Norge skal være en samarbeidspartner som i enda større grad kan tette «gapet» mellom teknologi og den potensielle verdiskapningen våre tjenester kan gi for kunden, sier hun videre.

Ny rolle

Niklas Andersson, Cisco Vice President i Nord-Europa, er glad for at Strømsnes har takket ja til å bli Cisco sin nye Norgessjef. Det skal ifølge pressemeldingen ikke ha vært noen vanskelig avgjørelse.

– Trine har gjennom flere år i Cisco vist meget solide lederegenskaper, og sammen med hennes teknologiske innsikt var det ikke et vanskelig valg å utnevne henne til administrerende direktør for Cisco Norge. En avgjørende faktor for å lykkes i rollen er å ha inngående kjennskap til norske kunder, deres utfordringer og se hvordan Cisco, med våre partnere, kan sørge for at de får suksess i en digital verden. Det kan Trine, og jeg er sikker på at hun vil lykkes i sin nye rolle, sier Niklas Andersson.

Da det tidligere i år ble kjent at Thaulow ville forlate selskapet, det før en erstatter var på plass, fikk Computerworld følgende sitat fra Thaulow:

– De siste to årene har vært en fantastisk reise for meg. I samarbeid med mine kolleger har vi utviklet organisasjonen, og vi har skapt solide resultater for Cisco Norge. Jeg tør påstå at vi har bidratt til å skape et sikrere IT-Norge. Jeg er spesielt stolt over det faktum at vi har klart å øke mangfoldet i ledergruppen og i hele bedriften - dette har gjort Cisco Norge sterkere. Selv om jeg gleder meg til å ta fått på min nye jobb, er det også trist å måtte si farvel til Cisco Norge.