FORELØPIG: Frem til Cisco har funnet en erstatter for Sven Thaulow vil COO og partnerdirektør Trine Strømsnes være fungerende administrerende direktør i Cisco Norge. (Arkivfoto)

Sven Thaulow gir seg i Cisco 

Etter to år som administrerende direktør i Cisco forlater Sven Thaulow selskapet for å søke nye utfordringer. Foreløpig er det ingen erstatter på plass.

Publisert Sist oppdatert

"Thaulow har bidratt betydelig til Ciscos organisering og vekst i Norge, og har ofte vært å se i media der han har tatt til orde for et sterkere fokus på it-sikkerhet og mangfold i teknologibransjen. Vi takker Sven for innsatsen og ønsker ham alt godt i fremtiden". Det skriver Cisco i en pressemelding.   

Etter to år som administrerende direktør for den norske delen av it-selskapet har Sven Størmer Thaulow nå valgt å forlate selskapet. Ifølge meldingen skal han søke nye utfordringer.

Frem til Cisco har en erstatter for Thaulow på plass vil COO og partnerdirektør Trine Strømsnes være fungerende administrerende direktør i Cisco Norge. Hun startet karrieren i Cisco som account manager i 2000 og har siden hatt flere ulike roller i Cisco Norge og internasjonalt, heter det i meldingen. 

– Hvorfor forlater Thaulow selskapet før det er funnet en erstatter?

– Sven Thaulow har valgt å søke nye utfordringer utenfor Cisco. Ut over det kommenterer ikke Cisco spørsmål relatert til våre ansatte eller deres ansettelsesforhold i selskapet, sier Henning Hammer Torp, pressekontakt for Cisco Norge.