ERFARING: Eivind Lunde har allerede jobbet over tre år i Cisco. Nå rykker han oppover og blir ny salgsdirektør for storkunder i selskapet. (Foto: Steve-Reed)

Ny salgsdirektør for storkunder i Cisco

Når Eivind Lunde går inn i stillingen som ny salgsdirektør for storkunder i Cisco vil han sette sikkerhet i høysetet.

Publisert Sist oppdatert

Eivind Lunde har jobbet i Cisco i tre og et halvt år og har vært en del av storekundeteamet, med ansvar for kunder innen finans, olje&gass, industri og transport. Nå rykker han oppover og blir ny salgsdirektør for storkunder i selskapet.

– Hver dag hjelper vi kundene våre med tunge digitaliseringsprosjekter. Vi har løsningene og kompetansen til å bygge verdens beste, sikreste og mest fremtidsrettede digitale infrastruktur sammen med dem, og i rollen som salgsdirektør har jeg et sterkt ønske om å hjelpe kundene våre til å ta riktige valg, sier Lunde, i en melding fra selskapet.

– Vår tilnærming er å ta utgangspunkt i sluttbrukeren i dagens og fremtidens digitaliserte virksomhet, og basert på det etablere nødvendig infrastruktur og løsninger der sikkerheten står i høysetet, fortsetter han.

Fornøyd

Før han kom til Cisco jobbet Lunde som salgsleder i Norge og Danmark for wireless-selskapet Fortinet/Meru Networks. Lunde har også syv års erfaring fra Dell Inc. og er utdannet innen Finans og Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.

– Med Eivinds it- og industrikompetanse blir vi et sterkt lederteam i Norge. Jeg er glad for at han har tatt den store utfordringen som leder for storkundeavdelingen, sier administrerende direktør Sven Størmer Thaulow i Cisco Norge.