BOOST: Stig Valderhaug, leder Firstpoint Oslo, forteller at spesialiststatusen har gitt konsulentene et skikkelig motivasjonsboost. (Pressefoto)

Firstpoint er blitt Citrix-spesialist

Første norske forhandler som oppnår spesialiststatus på virtualisering og nettverksteknologi i Citrix nye partnerprogram.

Citrix rullt nylig ut sitt nye partnerprogram, med spesielt fokus på selskapets kjerneområder virtualisering, mobilitet og nettverk. Nå har Firstpoint som første forhandler i Norge oppnådd spesialiststatus under det nye programmet.

Sertifiseringer og vellykkede prosjekter

Får å oppnå statusen som spesialist er det ett par ting som skal være på plass. Forhandleren må for det første ha rett antall sertifiseringer, han må kunne vise til vellykkede leverte prosjekter til minst tre kunder, og til slutt må forhandleren igjennom en praktisk lab-test.

To av tre gir retten til å kalle seg Citrix-spesialist, og tre av tre gir platinum-status.

Firstpoint har nå kvalifisert seg på to: virtualisering og nettverksteknologi. Den tredje, mobilitet, er under arbeid.

- Det har vært en skikkelig dugnad-innsats for å bli markedets første aktør med disse titlene, sier Stig Valderhaug, leder i Firstpoint Oslo.

Spesialiststatusen kom svært gledelig, og har gitt konsulentene et skikkelig motivasjonsboost, og det viser at Firstpoint har dybdekompetanse på løsningene, mener han.

- Våre konsulenter jobber for noen av landets mest kjente aktører slik at de kan levere ut it-tjeneste på den raskeste og sikre måten, og for å komme i slike posisjoner må hver enkelt av oss bruke mye tid på å holde seg faglig oppdatert, sier Valderhaug.