CITRIX-SPESIALIST: Tahir Saleem, daglig leder i Tenera, er stolt over spesialiststatus på virtualisering. Nå står tilsvarende på områdene mobilitet og nettverk for tur. (Pressefoto)
CITRIX-SPESIALIST: Tahir Saleem, daglig leder i Tenera, er stolt over spesialiststatus på virtualisering. Nå står tilsvarende på områdene mobilitet og nettverk for tur. (Pressefoto)

Tenera er blitt Citrix-spesialist

Forhandleren er sertifisert på virtualiseringsløsninger i Citrix nye partnerprogram. Nå ser Tenera på mobilitet og nettverk.

Det Oslo-baserte selskapet Tenera utvikler infrastrukturløsninger på teknologi fra Citrix og Microsoft. Nå har de oppnådd sertifisering og spesialistatstus under Citrix nye partnerprogram på ett av de tre kjerneområdene mobilitet, nettverk og virtualisering. 

For å oppnå spesialiststatus må den aktuelle forhandleren har det rette antall sertifiseringer, de må demonstrere at det har levert tre vellykkede prosjekter på de forskjellige kjerneområdene til minst tre kunder, og selskapet må også gjennomføre en praktisk test.

Det er mye arbeid som skal til for å bli Citrix-spesialist under det nye programmet, og daglig leder i Tenera, Tahir Saleem bekrefter at det ligger mange timers arbeid bak diplomet. 

- For et lite selskap som Tenera er det er gøy å menge seg med de store. Vi sikter høyt og er nå i full gang med å få på plass spesialisering på mobilitet og nettverk, sier Saleem og legger til:

- Innen utgangen av 2015 vil vi ha spesialiststatus på samtlige teknologiområder fra Citrix.

Norgessjef i Citrix, KNut Alnæs er selvsagt glad på Teneras vegne, og for å se nok en forhandler med spesialiststatus her hjemme.

- Små, men dedikerte og spesialiserte partnere som Tenera er viktige for Citrix og vi er glade og takknemlige for at de vier så mye tid til å bevise sin kunnskap på våre strategiske områder, sier Alnæs.