HAMAR: It-selskapet Ikomm har åpnet kontor i Hamar. Illustrasjonsfoto viser landemerket Vikingskipet bygget for OL på Lillehammer i 1994. (Foto: Aconcagua/Wikipedia (CC BY-SA 3.0))

Ikomm åpner kontor i Hamar

Totalleverandøren vil være nær kundene, og satser på vekst i Hedmark.

Ikomm ble etablert 2003 på Lillehammer for å drifte it-miljøene i Lillehammer, Øyer og Gausdal kommuner.

Nå har selskapet vokst til omlag 60 medarbeidere, og er blitt en totalleverandør av it-tjenester til kunder både i offentlig og privat sektor. Ikomm leverer konsulent- og rådgivningstjenester, drift og on-site innen de fire hovedområdene sky, drift, rådgivning og prosjektstyring og klientservice.

Den siste utvidelsen er åpning av lokalkontor på Hamar. Årsaken er ønsket om å få bedre nærhet til eksisterende kunder, samt posisjonere selskapet til forventet vekst i Hamar og Hedmark fylke, spesielt mot SMB-markedet.

Foreløpig vil det nye kontoret ikke betjenes fast, men skal brukes ved behov. Det er da spesielt selskapets avdeling for marked og rådgivning som vil bruke lokalene i starten.

Ifølge Ikomm vil det nye kontoret også hjelpe til med oppfølging og kundemøter i det nye satsningsområdet, som det heter i en melding.