AI + CLOUD: Skygiganten Salesforce lanserer en helt ny løsning. (Foto: Salesforce)

Salesforce lanserer AI Cloud

Mandag lanserte skygiganten Salesforce sin nyeste løsning.

AI Cloud inkluderer en rekke funksjoner som er optimalisert for å levere pålitelige, åpne og generative sanntidsopplevelser på tvers av alle applikasjoner og arbeidsflyter. AI Clouds nye Einstein GPT Trust Layer løser bekymringene knyttet til å ta i bruk generativ AI, fordi kundene kan oppfylle kravene til selskapets datasikkerhet. Det skriver Salesforce i en pressemelding.

Helt sentralt i AI Cloud er Einstein GPT, AI for CRM, som nå driver over 1 billion spådommer per uke på tvers av Salesforce-applikasjoner.

Med generativ kunstig intelligens hjelper Einstein til med å gjøre bedrifter og ansatte mer produktive på tvers av salg, service, markedsføring og handel.

Åpner for flere bruksområder

Med AI Cloud skal det blant annet være mulig for selgere å automatisk generere personlig tilpassede e-poster til kundenes behov, mens markedsførere skal kunne automatisk generere personlig tilpasset innhold på tvers av e-post, mobil, nett og annonsering. For folk innen retail og salg kan den kunstige intelligensen bidra til å automatisk generere innsikt og anbefalinger for å levere tilpassede handelsopplevelser på alle stadier av kjøperens reise. 

En ny Salesforce-undersøkelse viser at 73 prosent av de ansatte mener generativ AI introduserer nye sikkerhetsrisikoer, og nesten 60 prosent av de som planlegger å bruke teknologien ikke vet hvordan de skal trygge dataene sine.

 Ifølge Salesforce vil AI Cloud bidra til å fylle dette tillitsgapet med det nye Einstein GPT Trust Layer for å forhindre at de såkalte Large Language Models (LLMs) lagrer sensitiv kundedata. Denne separasjonen av sensitive data fra LLM vil hjelpe kundene med å holde kontroll over dataene sine mens de fortsatt utnytter det enorme potensialet til generativ AI.

 – AI endrer verden vår, endrer virksomheten på måter vi aldri hadde forestilt oss. AI Cloud er den raskeste og enkleste måten for kundene våre å slippe løs den utrolige kraften til AI, med tillit i sentrum drevet av vårt nye Einstein GPT Trust Layer. AI Cloud vil låse opp for fantastisk innovasjon, produktivitet og effektivitet for enhver virksomhet, uttalte Marc Benioff, styreleder og administrerende direktør i Salesforce ved lanseringen.