GLOBAL: Med Girish Rishi i lederstolen ser Cognite frem til sterkere internasjonal vekst. F.v. Girish Rishi og John Markus Lervik.

Lederskifte i Cognite

Girish Rishi skal overta sjefsstolen fra John Markus Lervik.

Cognite melder på sine nettsider at Girish Rishi har blitt oppnevnt som ny administrerende direktør med umiddelbar effekt fra 4.april. John Markus Lervik, som var med å grunnlegge Cognite, skal fortsatt være involvert i selskapet som leder for strategi og utvikling. Øivind Eriksen uttaler at Cognite er spente på å få med seg Girish Rishi på laget.

– Jeg ser frem til samarbeid med John Markus, sier Girish Rishi i en pressemelding. Han sier videre at Cognite sin programvareplattform vil bidra til at selskap kan møte bærekraftsmål og styrke operasjonell effektivitet.

Fra tidligere har Rishi sterk kompetanse innen ledelse og mye erfaring med programvare og teknologi. Rishi har vært administrerende direktør for Blue Yonder (tidligere kjent som JDA Software), og i andre virksomheter har Rishi hatt lederposisjon innen produktutvikling og og-to-market for Tyco, Motorola og Symbol Technologies.