SOMMERKONTORET

VINGÅRD: Anne Sofie i Cognizant bruker tid på vinrankene på feriehuset i Italia. (Bilde: Privat)
VINGÅRD: Anne Sofie i Cognizant bruker tid på vinrankene på feriehuset i Italia. (Bilde: Privat)

Sommerkontor i Italia

Anne Sofie Risåsen er leder for Cognizant i Norge og Baltikum, og har et eksotisk sommerkontor: feriehuset i Nord-Italia.

Publisert Sist oppdatert

– Hva er stillingen din og hva jobber du med i sommer?

– Jeg er leder for Cognizant i Norge og Baltikum. I sommer jobber jeg med å legge planer for høsten. Se på spennende muligheter sammen med våre kunder, forberede besøk fra vår globale konsernsjef, og generelt følge opp teamene og leveransene våre, forteller Anne Sofie.

Sommerkontoret

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Du kan lese alle Sommerkontor-sakene her.

Vil du bidra? Kontakt oss på redaksjonen@cw.no

– Hvordan syns du det er å være på jobb i sommerferien?

– Det er fint å jobbe når det er litt roligere dager og færre møter. Det gir muligheten til å konsentrere seg om oppgaver som er vanskelig å få tid til i en i hektisk hverdag. Tiden er også bra for refleksjon og for å få tanker ned på papir og prestasjoner.

–Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller annet?

– Hjemmekontor fra vårt hus i Nord-Italia, sier Anne Sofie.

–Hva gjør du på fritiden i jobbsommeren?

– Det er viktig for meg å koble av om sommeren. En ting jeg gjør for å koble av er å ta på meg joggeskoene og gå ut og klippe vinrankene vi har ved huset vårt i Italia. De krever mye stel, forteller Anne Sofie.

En annen ting hun liker er å ta med seg familien på fjelltur, enten til Dolomittene i Italia eller til den norske fjellheimen.

– Vil du anbefale en bok, film eller podcast?

– Det er mye god litteratur der ute, og mange interessante podcaster. Min favoritt-podcast nå om dagen er Harvard Business Reviews podcast HBR IdeaCast. En spennende og innovativ podcast med noen av de nyeste trendene innen teknologi og ledelse. Anbefales!