GLAD: Anne-Sofie Risåsen, leder for Norden og Baltikum i Cognizant, er glad for videre samarbeid med Orkla Iy. (Foto: Cognizant)
GLAD: Anne-Sofie Risåsen, leder for Norden og Baltikum i Cognizant, er glad for videre samarbeid med Orkla Iy. (Foto: Cognizant)

Cognizant moderniserer Orkla It

Cognizants arbeid med å modernisere Orkla It vil innebære å forberede Orkla på en fremtidig driftsmodell som skal være avgjørende for endringer i hvordan selskapene under Orkla-paraplyen skal gjøre forretning i fremtiden.

Publisert

– Moderniseringen av leveransemodellen gir en smidig måte å levere it-tjenester på, og muliggjør større kapasitet og fleksibilitet til å administrere prosjekter og ressurser, skriver Cognizant i en pressemelding.

Cognizant er en langsiktig rådgiver for Orkla. De to selskapene har samarbeidet om flere digitale transformasjonsprosjekter siden 2013.

– Tjener våre kunder

– Etter hvert som digitaliseringen utvikler seg er det tydelig at en moderne, sikker og smidig måte å levere it på, tjener våre selskaper og kunder. Cognizant har nok en gang bevist at de er den rette teknologipartneren for oss, sier Geir Olav Nistad, administrerende direktør i Orkla It AS.

– Sammen har vi bygget en løsningsramme som gir Orkla It den fleksibiliteten og smidigheten som kreves for å møte Orklas forretningsbehov basert på beste praksis, effektivitet og operasjonell fortreffelighet - med forpliktede kostnadsbesparelser fra år til år, legger han til.

– Når virksomheter går over til skybaserte modeller, legger de til rette for en mer moderne, smidig og sikker it-infrastruktur, sier Anne-Sofie Risåsen, leder for Norden og Baltikum i Cognizant.