I SVERIGE: Fra venste: Bruno Heese - Head of Alliances and Channels (EMEA) i Google Cloud, Johanne Løvsland - CMO i Computas, Trond Eilertsen - CEO i Computas og Lotta Widorson Lassfolk - Head of Partners and Channel Sales i Google Cloud Nordics. (Foto: Computas)

Computas kåret til årets Google Cloud-partner i Norge

It-bransjen: 1200 deltakere møtte opp til konferansen Google Cloud Summit, hvor partner-prisen for de nordiske landene ble delt ut. Det var Computas som stakk av med prisen som årets Google Cloud Partner i Norge.

Publisert Sist oppdatert

For første gang på to år, på grunn av pandemien, kunne Google i forrige uke invitere til sin første Google Cloud-konferanse i Norden, Google Cloud Summit.

I den forbindelse ble også partner-prisen for de nordiske landene delt ut. I Norge var det Computas som gikk seirende ut.

Valget ble tatt på bakgrunn av flere kriterier, blant annet vekst i kundeportefølje, investering i kompetansebygging gjennom sertifiseringer og spesialiseringer og aktivitet i markedet som blant annet foredragsvirksomhet.

Administrerende direktør i Computas, Trond Eilertsen, var til stede i Stockholm for å ta i mot prisen:

— Vi har hatt et godt partnerskap med Google gjennom flere år, og det er svært hyggelig og motiverende at Google anerkjenner verdien vi bringer til våre felles kunder, sier han og fremhever Computas’ fokus på kompetansebygging som en differensiator i markedet, sier han i en melding fra selskapet.