BEVEGELSE: Elni Kullmer (til høyre) og Ann-Kristin Sander har beveget seg oppover i ledelsen hos IFS. (Foto: IFS)

Omrokkeringer i IFS-ledelsen

Det globale programvareselskapet IFS kunngjør endring av fire toppledere i Nord- og Sentral Europa-regionen.

Glenn Arnesen går over i rollen som president for global install base, der han vil være ansvarlig for å hjelpe kunder over hele verden med å lykkes med sine mål. Dette er en sentral rolle for IFS, med tanke på den enorme veksten de har.

Norske Elni Kullmer har gått fra stillingen som administrerende direktør for Norden til rollen som regional president for Nord og Sentral-Europa, som består av Norden (Sverige, Norge, Finland, Danmark og Baltikum), DACH (Tyskland, Østerrike, Sveits), og Øst-Europa. I IFS har Elni en imponerende meritteliste og har sikret noen av de mest innovative og respekterte merkevarene i Norden, inkludert Ericsson, Elvia, Jotun, LKAB, Saab, Sporveien AS, SSAB, Stockholm Exergi og Tetra Pak.

– Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle, og samarbeide enda tettere med den regionale ledergruppen. IFS er i vekst og ambisjonene for fremtiden er store, jeg er spent på veien videre, sier Kullmer.

Flere rollebytter

Når Elni Kullmer nå beveger seg et steg opp, vil Ann-Kristin Sander ta over rollen som administrerende direktør for Norden. Hun vil rapportere til Elni Kullmer og samarbeide tett med den regionale ledergruppen.

Kent Mattsson har blitt utnevnt til visepresident for service management for for nord- og sentral-Europa.

– IFS har vokst utrolig raskt de siste årene, så det er viktig at vi investerer i teamet og ledelsesstrukturen for å sikre at kundene våre støttes best mulig i alle stadier av kundereisen. Disse endringene er mer enn velfortjent med tanke på merittlisten til Glenn, Elni, Ann-Kristin og Kent, sier Michael Oiussi, som er kundeleder i IFS.