INNOVASJON: Peggy Sandbekken skal lede innovasjon på Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi. (Foto: NTNU)

Ny innovasjonsleder ved NTNU

Peggy Sandbekken blir innovasjonsleder for digital sikkerhet ved NTNU.

Publisert Sist oppdatert

Peggy Sandbekken blir innovasjonsleder ved NTNUs Institutt for informasjonssikkerhet og kommunikasjonsteknologi. Det skriver NTNU i en pressemelding.

Sandbekken kommer til NTNU fra stillingen som leder for Internkontroll og risikostyring i SpareBank 1 Utvikling DA, og har tidligere blant annet vært administrerende direktør i Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) og prosjektleder i Gjøvik kunnskapspark.

SPENT: Peggy Sandbekken gleder seg til å ta fatt på arbeidet ved NTNU. (Foto: NTNU)

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å skape arbeidsplasser av forskningsresultatene fra Norges største akademiske miljø innen digital sikkerhet, sier Peggy Sandbekken.

Peggy Sandbekken er en veletablert profil innen digital sikkerhet i Norge med stor kompetanse og utstrakt nettverk. Sandbekken starter i stillingen 1. juni 2022.

– Vi er veldig stolte og glade over å ha fått en kapasitet som Peggy til NTNU. Dette ser vi på som en stor anerkjennelse til våre fagmiljø, sier instituttleder Nils Kalstad.