CYBERSIKKERHET: Lars Erik Bratveit går fra Cert i Telenor til cybersikkerhet i Conscia. (Foto: Conscia)

Bransjeveteran går fra Telenor til Conscia

Selskapet håper det vil sette Conscia på kartet som en av de fremste leverandørene av it-sikkerhet.

Publisert Sist oppdatert

Lars Erik Bratveit er fra 1. september ansatt som teamleder på cybersikkerhet i Conscia Norge AS, og tar med det ansvar for å styrke selskapets satsning på cybersikkerhet ytterligere.

Lars Erik kommer til Conscia fra Telenor, hvor han de siste 5 årene har jobbet i Telenor CERT/SOC, med fokus på de mest avanserte truslene mot nasjonal kritisk infrastruktur. Han har mer enn 25 års erfaring med it-sikkerhet og sikkerhetstjenester. Han har jobbet som penetrasjonstester i mange år, og har holdt mer enn 100 foredrag om cybersikkerhet.

Digitale trusler

– Jeg valgte Conscia fordi jeg har et stort ønske om å bygge sikkerhetstjenester som hjelper bedrifter med å forsvare seg mot digitale trusler. Conscia som selskap har en kultur som virkelig verdsetter teknisk kompetanse, og det er lett å føle seg hjemme som den nerden jeg er. Mange av Conscias ansatte er også tidligere kollegaer av meg, inkludert daglig leder, Tor Lambrechts, som var min fadder i Datametrix for mange, mange år siden, sier Lars Erik.

– I Lars Erik har vi ansatt en av de aller fremste innenfor fagområdet it-sikkerhet i Norge. Det er en stor glede å kunne ansette en person av Lars Eriks kaliber til å sette Conscia på kartet som en av de fremste leverandørene i bransjen. Som Cyber Security Lead skal Lars Erik drive vår sikkerhetssatsning fremover, med utvikling av fagkompetanse og tjenester, sier Trond Fleitscher, teknologidirektør i Conscia Norge.