TEST: Corsair Vengeance C70: Praktisk ammo-kasse

Corsair Vengeance C70 skiller seg klart ut fra mengden.

Publisert Sist oppdatert

For fans av spill som Call of Duty og Battlefield kan Corsairs kabinett stå i stil med bruken av pc-en. Designen er inspirert av en ammunisjonskasse og har flere andre «militære detaljer».

Det tekniske designet innvendig kjenner vi flere andre Corsair-kabinetter.

Det er seks diskbrønner for 2,5- og 3,5-tommers harddisker og SSD-er, samt tre 5,25-tommers-brønner.

LES OGSÅ:

TEST: Cooler Master Silenco 550 - Kabinett for stille pc

 

Kabinettet er lett å bygge i – det er lett å få lagt kabler på et ryddig vis og det er plass til lange grafikkort. Kabinettet er forberedt for vannkjøling, blant annet med feste for radiator i toppen.

For avkjøling er tre 120 mm-vifter levert med kabinettet. Det er flere opsjoner for hvor disse kan monteres. En del av viftehullene støtter også 140 mm-vifter.

Viftene som følger med er ok – og støynivået blir kurant når det kombineres med et hovedkort som kan regulere viftene etter behov. Termisk sett er kabinettet konstruert slik at man kan bygge svært kraftige pc-er inn i kabinettet.

 

 

 

I tillegg til grønt leveres kabinettet også i sort og hvitt. Detaljene slik som låseløsningen for sidedekslene og bærehåndtakene på toppen har også sin praktiske funksjon – det er lett å åpne kabinettet og håndtakene på toppen gjør det enklere å bære med seg.

LES OGSÅ:

TEST: Helt stille stue-pc

 

Konklusjon

Teknisk sett er C70 på det jevne et godt kabinett. Til samme pris får man kabinetter som teknisk er litt bedre, men det får så være – dette er jo et mye barskere kabinett, og noe man velger ut fra design. Prisen på cirka 950 kroner kan det da godt være verdt.

LES OGSÅ:

TEST: Corsair Obsidian 550D: Stilrent og stille