ERP og CRM: O. Stian Lundquist melder overgang til CRM-plattformen Salesforce som konsulentsjef hos Fluido. (Foto: Fluido)

Ny konsulentsjef hos Fluido

Fluido Group, som er partner for Salesforce i Norden, har ansatt O. Stian Lundquist som konsulentsjef for Fluido i Norge.

O. Stian Lundquist har lang erfaring med ERP- og CRM-løsninger – løsninger for å håndtere bedriftsressurser og kunderelasjoner – etter å ha jobbet med dette fagfeltet i mer enn 15 år hos Microsoft og selskapets partnere. Han har blant annet vært produktsjef for Microsoft Dynamics, som er ERP- og CRM-løsningen til Microsoft.

Ifølge pressemeldingen fra Fluido var O. Stian Lundquist den første ansatte hos Microsoft i Norge som jobbet med Microsofts CRM-produkter. Nå har han valgt å ta steget over til en annen CRM-plattform, Salesforce.

Salesforce er et av verdens største CRM-selskaper. Selskapet åpnet avdelingskontor i Norge i fjor høst, men har vært aktiv en stund på det norske markedet gjennom partnere, blant dem Fluido. Det finske selskapet Fluido ble opprettet i 2011 av utbrytere fra Salesforce og etablerte seg året etter i Norge. Selskapet har for lengst fått fotfeste i alle de nordiske landene.

– Når Salesforce nå endelig har åpnet eget kontor i Norge, er dette en unik mulighet til å være med på momentet og satsingen Salesforce gjør, sier Lundquist. – Fluido, som står for selve implementeringen av prosjektene rundt CRM, har i tillegg en klar vekststrategi, og jeg ser fram til å bruke all min tidligere erfaring på denne vekstreisen som konsulentsjef, sier han.