OPPLEVER VEKST: Data Equipment forsterker den tekniske avdelingen med to nye ansatte. (Foto: Data Equipment, Montasje: Merete Jåsund)
OPPLEVER VEKST: Data Equipment forsterker den tekniske avdelingen med to nye ansatte. (Foto: Data Equipment, Montasje: Merete Jåsund)

To nye til Data Equipments tekniske avdeling

It-sikkerhetsselskapet opplevde vekst under koronapandemien, og ansetter Thomas Simonsen og Bjørn-Ivar Bogfjellmo Haug.

Publisert Sist oppdatert

Vi er en av de heldige i bransjen som ikke har opplevd mindre pågang etter at Covid-19. Tvert imot har vi opplevd vekst og har mye å gjøre. Det skriver It-sikkerhetsselskapet Data Equipment i en pressemelding til Computerworld. 

Nå har de forsterket den tekniske avdelingen med to nye ansatte:

Thomas Simonsen er ansatt i Operations Teamet. Simonsen har en bakgrunn i programmering og nettverk, og har tidligere jobbet hos Hertz med sikkerhet og drift av systemer, samt utviklet nye løsninger og tjenester. I tillegg har han drevet eget selskap ved siden av studier.

Thomas har en lidenskapelig interesse for fremtidens teknologi. I Data Equipment skal han jobbe som en del av Operations Teamet vårt for å løse kunders utfordringer, med spesielt fokus på automatisering og utvikling av nye løsninger, heter det i meldingen.

 Bjørn-Ivar Bogfjellmo Haug skal jobbe i Consulting Teamet med fokus på sikkerhet i skyløsninger.

Bogfjellmo Haug kommer fra Sopra Steria. Han har stor interesse for sikkerhet, og er opptatt av en helhetlig tilnærming til sikkerhetsutfordringer, skriver Data Equipment.