NORGESSJEF: Kalleberg kommer til et selskap han mener har store ambisjoner, og han har tro på at han kan bidra til å realisere disse. (Arkivfoto: Datametrix)
NORGESSJEF: Kalleberg kommer til et selskap han mener har store ambisjoner, og han har tro på at han kan bidra til å realisere disse. (Arkivfoto: Datametrix)

Geir Kalleberg til Virtualworks

Virtualworks har ansatt Geir Kalleberg til å lede Virtualworks norske virksomhet.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg fikk en rekke henvendelser og tilbud i det jeg sluttet i Datametrix, men Virtualworks var det klart mest spennende, forteller Geir Kalleberg.

I mars ble det kjent at Kalleberg forlot posten som direktør for produkt og forretningsutvikling i Datametrix etter 15 år i selskapet.

Nå går han over på nye utfordringer i Virtualworks. Her skal han lede den norske virksomheten.

Norgessjef

Kalleberg beveger seg mot et nytt beite når han nå vil jobbe mer mot et rent programvareselskap og mot produsent-leddet, likevel tar han med seg erfaringen fra nettverksselskapet Datametrix. 

Den kommende Norgessjefen forteller at hans nye arbeidsplass har enorme vekstambisjoner og en unik teknologi. Han kan også avsløre at han ønsket seg en stilling som daglig leder eller som country manager. 

– Dette er en svært spennende mulighet for meg. Virtualworks har store ambisjoner, som jeg har tro på at jeg kan bidra til å realisere, sier Kalleberg.

Kalleberg har bred erfaring og kunnskap fra it-infrastrukturmarkedet. Gjennom flere år har han jobbet tett med selskaper som Cisco, Microsoft, EMC og Checkpoint.

Kalleberg har også god kjennskap til produktområder som Cloud og Big Data, noe som er viktig for Virtualworks. 

I en pressemelding fra selskapet, beskriver Virtualworks den nye Norges-sjefen som en engasjert person med tydelig lederskap og ikke minst evne til motivere mennesker. 

God plattform

Virtualworks hjelper bedrifter og organisasjoner med å nyttiggjøre seg informasjonen de selv produserer. Ved å sette opp superraske og enkle søk etter informasjon på tvers av multiple program og lagringsmåter, kan Virtualworks hjelpe selskapene og deres ansatte med å finne og bruke egne data på en måte som legger til rette for bedre og raskere beslutninger.

– Jeg gleder meg til virkelig til å ta fatt på denne jobben og fokusere på et smalere produktområde innenfor noe som gir bedrifter konkrete produktivtetsgevinster fra første dag. Virtualworks har en god plattform og vil vokse de neste årene til å bli en betydelig aktør i software-markedet, sier Kalleberg.

Styrke kompetansen

– Med bakgrunn i Virtualworks sin ekspansjon i Europa har selskapet hatt behov for å styrke sin Europeiske ledergruppe. Geir Kalleberg har en lang erfaring innenfor ledelse og salg og vil bidra til å styrke allerede eksisterende kompetanse i VirtualWorks, sier Truls Baklid, leder av Virtualworks Europa og legger til:

– Geir har sterke relasjoner i det Norske it-markedet noe som gjør at han raskt vil kunne skape en merverdi til Virtualworks sin eksisterende kanalstrategi.

Kalleberg begynner i stillingen 27. April.