DISTRIBUSJONSAVTALE: Netapp og Arrow Enterprise Computing Solutions (ECS) inngått en distribusjonsavtale for det norske markedet. (Foto: Nettapp)

Arrow ECS satser på Netapp

Arrow ESC skal distribuere hele Netapps produktspekter. Det betyr blant annet MSP, hybride skytjenester og hyperkonvergert.

Ifølge en pressemelding har Netapp og Arrow Enterprise Computing Solutions (ECS) inngått en distribusjonsavtale for det norske markedet.

Arrow ECS skal bistå Netapp med å øke sin tilstedeværelse i it-kanalen både i form av økning av eksisterende og bidra til nye forhandlere. Arrow skal ifølge pressemeldingen være en kompetansedistributør for forhandlere som selger NetApp-teknologi. Arrow ECS vil tilby hele Netapp’s produktspekter.

Sky, MSP og hyperkonvergert

I tillegg vil Arrow ECS være en Netapp Managed Service Provicer (MSP), som tilbyr sky- og leiebaserte tjenester.

– Gjennom denne avtalen og vårt samarbeid med Arrow ECS vil vi posisjonere oss som en sterk aktør som dekker nesten hele det nordiske markedet. Det går veldig godt overens med NetApps mål om å fortsette å ta markedsandeler i SMB-markedet, sier Channel Manager, Geir Gramdal i Netapp.

– Ved å få Netapp i vår produktportefølje vil dette passe perfekt oppimot hyperkonvergerte og hybride skyløsninger samt dataroms-automatisering. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven sier Widar Granly, Managing Director Arrow ECS Norway.