RASK VARSLING: Eset lover bedre bedre beskyttelse mot cyberangrep rettet mot globale bedrifter. (Ill.: Pixabay.com)
RASK VARSLING: Eset lover bedre bedre beskyttelse mot cyberangrep rettet mot globale bedrifter. (Ill.: Pixabay.com)

Bedre sikkerhet for globale bedrifter

Sikkerhetsselskapet Eset lanserer nå nye sikkerhetsløsninger som ikke minst er myntet på globale bedrifter.

Den nye serien av sikkerhetsløsninger for bedrifter omfatter blant annet en ekstern og skybasert sandkasseløsning som er ment å skulle gi nesten øyeblikkelig analyse av nulldagstrusler og kidnappingsprogramvare. Nulldagstrusler er betegnelsen som brukes om skadelig programvare som sikkerhetsselskapene ennå ikke har rukket å utvikle beskyttelse mot.

Eset Dynamic Threat Defense er navnet på den nye skyløsningen fra Eset.

Ettklikks trusselhåndtering

Blant de nye løsningene er også Eset Security Management Center. Dette er en omarbeidet versjon av den nettbaserte konsollen Eset Remote Administrator. Ifølge leverandøren gir denne nettbaserte konsollen full nettverkssynlighet og komplett sikkerhetsadministrasjon via ett enkelt grensesnitt.

I tillegg byr løsningen på rapportering som brukeren lett kan tilpasse bedriftens behov, samt ettklikks trusselhåndtering. Dette bidrar til å minimere kompleksiteten i beskyttelsen av bedriftens it-løsning, heter det.

Skreddersydd

– Vi forstår at globale bedrifter i stadig større grad trenger cybersikkerhetsløsninger som er mer skreddersydd for deres konkrete behov, for vi samarbeider med mange av dem på nasjonalt nivå, sier teknologidirektør Juraj Malcho i Eset.

Eset LiveGrid er en plattform bestående av hele 110 millioner følere distribuert over hele verden, kontrollert av Esets forsknings- og utviklingssentre. Gjennom løsningen Eset Endpoint Protection får bedriftene raskt informasjon over varslene som sendes dit, ifølge pressemeldingen fra selskapet.