TITANIUM BLACK: Steinar Sønstebye og Atea er en av topp tre forhandlere for Dell EMC i Europa, Midt-Østen og Afrika.

Atea er topp tre forhandler for Dell EMC i EMEA​

Atea er invitert inn som en av tre europeiske Dell EMC Titanium Black partnere.

Tre europeiske forhandlergiganter slipper å søke om å bli Dell EMC-forhandler på høyeste nivå. Norske Atea, britiske Computacenter, tyske Bechtle har alle fått VIP-invitasjon til å bli Titanium Black partnere for Dell EMC i EMEA skal vi tro nettstedet Channelnomics som følger den europeiske it-kanalen tett.

Den 4. februar blir det offisiell lansering av det nye partnerprogrammet for Dell EMC. Som kjent ble Dells oppkjøp av EMC formelt godkjent og gjennomført den 7. september i fjor. Siden den gang har partnerne ventet på nyheter om det nye partnerprogrammet.

VIP-invitasjon

For noen uker siden ble to amerikanske forhandlergiganter bekreftet å være på det høyeste nivået. Og nå har altså de tre beste eller mest ansette i EMEA blitt trukket frem.

Atea er altså en av dem, og til Channelnomics hadde administrerende direktør, Steinar Sønsteby følgende kommentar:

– Atea er veldig fornøyd med å bli utnevnt til partner på det høyeste nivået i Dell EMCs nye partnerprogram. Vi har hatt et suksessfullt samarbeid med EMC i mange år. Fusjonen bidrar til gode muligheter for ytterligere vekst. Vi er sikker på at våre kunder vil bli fornøyd med den utvidede porteføljen av produkter som Atea nå kan tilby i Norden og Baltikum. Vi ser frem til å ha Dell EMC som en strategisk partner.