NYTT: Tile har økt porteføljen til en rekke pc-produsenter. (Foto: Tile)

Tile inngår samarbeid med flere pc-produsenter

Skal bli lettere å finne både pc-er og andre enheter.

Tile, fra før kjent fra sporingsbrikker og mindre elektroniske produkter som hodetelefoner, har inngått avtaler med Dell, Lenovo, MSI Og Fujitsu. Blant annet Dells stylus-penn, Premier Rechargeable Active Pen.

– Tile gir folk trygghet ved å minimere stresset og faren ved å miste eller ikke finne igjen tingene du bruker i løpet av en dag, så å integrere teknologien vår sømløst i produkter gir en ekstra verdi for brukeren. Vi er veldig stolte over å samarbeide med Dell for å gi brukere den første gjenfinnbare stylus-pennen og for å videreutvikle PC-virksomheten vår til å inkludere andre topp OEM-er på markedet, sier CJ Prober, administrerende direktør i Tile.

Stylusen fra Dell er en åpenbar kandidat for Tile, da den er liten og lett kan mistes, samtidig som den har lang batteritid. Tile-appen som brukes for å finne pennen er gratis, og lar deg ringe til pennen slik at den lager lyd, samtidig som du får en indikasjon på hvor langt unna den er i appen. Om den er utenfor rekkevidde vil den kunne spores via andre brukere som har installert appen.

Nye pc-er

I januar annonserte Lenovo nye Tile-aktiverte ThinkPad X1 bærbare datamaskiner og nå legger Lenovo til sitt utvalg av PC-er med Tile-integrasjon med lanseringen av ThinkPad X1 Extreme Gen 5 og den nyeste ThinkPad T-serien. Fra og med denne måneden kan forbrukere også utnytte Tile sin gjenfinningskraft i MSIs nye Intel 12th Gen Summit og Prestige Series. I Japan rulles også de nye Fujitsu FMV LOOX PC-ene ut denne måneden med Tile-funksjonalitet.

– Vi er begeistret over vårt kontinuerlige samarbeid med Tile og den voksende listen over partnere som leverer flotte trådløse opplevelser på 12. generasjons Intel Core™ prosessorbaserte bærbare datamaskiner med integrert Intel Wi-Fi 6E (Gig+). Vi kan nå tilby ikke bare raskere Wi-Fi-hastigheter, lavere latency og forbedret pålitelighet, men også innovative gjenfinningsfunksjoner med Tile ettersom bærbare datamaskiner fortsetter å spille en viktig rolle i livene våre, sier Eric McLaughlin, VP Client Computing Group, GM Wireless Solutions Group, Intel.

For å gjøre disse nye PC gjenfinnbare kan brukere ganske enkelt laste ned og installere den gratis Tile Windows-appen fra Microsoft Store og aktivere PC-en som en Tile. Når den er i nærheten, kan de deretter finne og ringe den bærbare datamaskinen ved hjelp av Tile-appen på hvilken som helst Android- eller iOS-smarttelefon, selv om den er slått av og offline, i opptil 14 dager (gjelder ikke Fujitsu).