NY CTO: Silje Emilienne Aanderud-Larsen inntar rollen somCTO i Deloitte Advokatfirma. (Foto: Deloitte)

Hun er Deloittes første teknologidirektør

Den nyopprettede stillingen markerer et strategisk og betydningsfullt skritt for Deloitte.

Deloitte Advokatfirma ansetter Silje Emilienne Aanderud-Larsen som teknologidirektør (CTO).

–Jeg er utrolig stolt av å bli en del av et advokatfirma som ikke bare omfavner fremtiden, men som er med på å forme den. Deloitte har alltid vært kjent for innovasjon, kvalitet og ekspertise i sine juridiske tjenester, og går nå et steg videre ved å ansette en egen CTO for å sette teknologisk transformasjon på agendaen for alvor, sier Silje Emilienne Aanderud-Larsen i en pressemelding. 

Aanderud-Larsen kommer til Deloitte Advokatfirma fra en stilling som seksjonssjef for forretningsutvikling i Arbeids- og Velferdsdirektoratet, der hun har hun jobbet med tech-juridiske problemstillinger tilknyttet digitalisering. Dette inkluderer områder som informasjonsarkitektur, datadeling og AI. 

–Vi gleder oss til å ta fatt på vår teknologiske reise med Silje i spissen. Med hennes unike forståelse for både juridiske problemstillinger og den nyeste teknologiske utviklingen, kommer hun til spille en avgjørende rolle i å forme vår vei mot en mer fremtidsrettet og effektiv organisasjon, utdyper managing partner Rolf J. Saastad i Deloitte Advokatfirma.

–Min visjon er å forvandle og optimalisere vår teknologiske infrastruktur. Jeg gleder meg til å jobbe med og lære av alle mine nye og utrolig dyktige kollegaer, for å drive teknologisk innovasjon og legge grunnlaget for fremtidens juridiske tjenester, avslutter den ferske CTO-en.