BRANSJE:

Administrerende direktør i Signicat Asger Hattel og country manager på Island Olafur Pall Einarsson. (Foto: Signicat).
OPPKJØP: Administrerende direktør i Signicat Asger Hattel og country manager på Island Olafur Pall Einarsson. (Foto: Signicat).

Signicat kjøper islandske Smartworks

Ifølge Signicat er Smartworks Islands største leverandør av e-signaturer og antisvindelløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Grunnlagt i Reykjavik i 2016 av Olafur Pall Einarsson, er Smartworks i dag den største leverandøren av e-signaturer og løsninger for anti-svindel på dette feltet på Island. Selskapet har vokst eksponentielt over årene og har store selskaper fra alle sektorer blant sine kunder, inkludert regjeringen. Blant kundene er Íslandsbanki, Brimborg og Reykjavik kommune, heter det i en pressemelding.

– Vi er svært entusiastiske over dette oppkjøpet ettersom SmartWorks er markedslederen på Island når det kommer til svindel og digital identitet. Vi kan nå videre utnytte SmartWorks' ekspertise og ressurser for å selge vår portefølje av digitale identitetsløsninger over hele det islandske markedet," kommenterer Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

Alle SmartWorks-ansatte har sluttet seg til Signicat-teamet, og Olafur Pall Einarsson har blitt utnevnt til Country Manager Iceland hos Signicat. Selskapet planlegger også å investere i teamet fremover.