BRANSJE:

SKAL LEDE SKYGIGANTEN: Jens Conradi etterfølger Per Haakon Lomsdalen som norgessjef, men tar offisielt over etter Christen Seeberg, som har fungert som konstituert norgessjef i Salesforce i åtte måneder. (Foto: Salesforce)
SKAL LEDE SKYGIGANTEN: Jens Conradi etterfølger Per Haakon Lomsdalen som norgessjef, men tar offisielt over etter Christen Seeberg, som har fungert som konstituert norgessjef i Salesforce i åtte måneder. (Foto: Salesforce)

Han er ny sjef i Salesforce Norge

Den erfarne teknologilederen Jens Conradi tok 5. februar 2024 over som ny norgessjef i den amerikanske skygiganten Salesforce.

Publisert Sist oppdatert

Jens Conradi har over 20 års erfaring fra it- og teknologibransjen. Han har en master i informasjonsteknologi, og har de siste seks årene ledet arbeidet i Norden og Baltikum i SAP SuccessFactors.

Den 5. februar tok han over roret ved norgeskontoret til skygiganten Salesforce. I stillingen får han ansvaret for arbeidet i Norge og på Island.

I rekordfart

Conradi etterfølger Per Haakon Lomsdalen som norgessjef, men tar offisielt over etter Christen Seeberg, som har fungert som konstituert norgessjef i åtte måneder. Seeberg går tilbake til sin tidligere rolle som Deputy Country Manager og ansvarlig for solution engineering.

– Jeg har alltid latt meg imponere av Salesforce og hvordan selskapet stadig har klart å utvikle og ta i bruk ny teknologi som setter kunden i sentrum. Jeg ser et stort potensial i det norske markedet og tror at norske bedrifter er godt rustet for å dra fordeler av de mange mulighetene som innovasjon og teknologi åpner opp for. Det er et stort privilegium å lede vårt norske team og jeg er veldig imponert av Salesforce sin vekst i Norge og Island, sier Conradi, i en pressemelding fra Salesforce.

Det er et stort privilegium å lede vårt norske team og jeg er veldig imponert av Salesforce sin vekst i Norge og Island.

Jens Conradi, Salesforce

– Vi er inne i en tid der den digitale transformasjonen skjer i rekordfart, og Conradi sin ledererfaring og inngående kjennskap til teknologibransjen vil bli uvurderlig for vår vekststrategi i Norge. Han kan vise til gode resultater fra tidligere, og har den riktige kompetansen for å fortsette å styrke vår posisjon som en ledende partner på digitale løsninger for norske bedrifter, sier Dan Bjurman, nordensjef for Salesforce, og fortsetter:

– Salesforce sin fremste oppgave er å hjelpe virksomheter med å finne, serve og imponere sine kunder gjennom fantastisk service og oppfølging gjennom våre innovative skyløsninger. Vi står nå overfor en digital revolusjon, blant annet gjennom strategisk, trygg og effektiv utnyttelse av kunstig intelligens. Vi er trygge på at Conradi er rett person til å lede dette viktige arbeidet fremover, sier Bjurman.