ETABLERT I SANDEFJORD: Svenske Exertis Captech, it og AV-distributør, har etablert seg i Sandefjord. (Illustrasjonsfoto: Istock)

Ny distributør i Sandefjord

Svenske Exertis Captech etablerer seg i Komplett-byen, og skal selge til forhandlere i hele Norge. Norgessjefen er dessuten Komplett-veteran.

Det svenske selskapet Exertis Captech, tidligere Captech Distribution, ble kjøpt opp av Exertis i september 2014. Målet med oppkjøpet var nordisk ekspansjon, og nå etablerer selskapet seg i Norge, med kontor i selveste Komplett-byen Sandefjord.

Selskapet distruberer løsninger for it, AV, skjermer og hjemmeunderholdning, i tillegg til egen pc-produksjon.

Den nye norgessjefen, Espen Haug-Hansen, er også kjent med Sandefjord. Han har nemlig nesten åtte års erfaring fra Komplett, som salgs- og produktsjef for lyd, bilde og gaming. 

- Vårt fokus vil i første omgang være på komponentsalg som vi gjennom vår pc-produksjon er veldig sterk på. Vår virksomhet er også delt opp i flere avdelinger med dedikert ekspertise, noe som betyr at vi kan tilby høy kompetanse og service på alle områder, sier Hansen i en melding.

Selskapet har forøvrig hovedkontor i Gøteborg, og avdelinger i Stockholm, Helsingborg, Umeå i tillegg til det nye norgeskontoret i Sandefjord. Exertis Captech er en del av det irske DCC-konsernet, som i tilegg til teknologidistrubusjon også har selskaper innen energi, helse og miljøtjenester under paraplyen.